Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Profiel van: Bas Birker Algemene informatie:
Bas Birker

Over:

Hij is jong, snel en van alle markten thuis. Bas Birker heeft als rasechte Tilburger het asociale van een patjakker en het gedistingeerde van een student fiscaal recht. Met zijn Brabantse tongval heeft hij een charmante manier van presenteren en zo maakt hij keer op keer vrienden met het publiek. Een enkeling daargelaten dan, want hard dat is hij, bijdehand, vermoeiend maar altijd amusant.

Bas Birker (11 juni 1979) ontdekt na z’n VWO zijn grote passie: mensen vermaken. Of het nu dansend, zingend, schrijvend of pratend is, als de men het maar leuk vinden. Na jaren in de horeca zowel voor en achter de tap, een afgebroken studie journalistiek wordt het tijd om op zoek te gaan naar een groter publiek. Via de het Amsterdamse Comedy Café, de Lucky Strike Comedy Nights en een eigen belandt Birker bij The Comedy Adventure, waar hij in korte tijd één van de vaste gezichten is geworden.

Zijn ervaring als MC (master of ceremonies) van talloze comedy-avonden gebruikt Bas buiten het stand up circuit ook op vele andere terreinen. Spelshows, festivals of een heuse muziek-, zing- en dansshow, niets is te gek, alles is bespreekbaar. Als er maar gelachen mag worden, want het gaat maar om één ding: de mensen vermaken!
Management: Brood op de planken
Management: The Comedy Adventure
Management: Bone Bookings
Management: Comedy Café
Laatste 10 nieuwsberichten:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100