Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Profiel van: Dian Liesker Algemene informatie:
Dian Liesker

Over:

"Dian zet zeer sterk een grappige droge humorvolle vrouw met een prettige intelligentie neer die doet denken aan de jonge Virginia Wood", aldus de jury van Cameretten. Ze is een bijzondere vrouw; je wint immers niet zomaar de persoonlijkheidsprijs van Cameretten 2010. Ze viel al op tijdens de Culture Comedy Award en speelde daarna twee jaar bij de Comedytrain om zich vervolgens op een soloprogramma te richten. Daar is het nu tijd voor.

Dian doet haar best een misantroop te zijn. Maar het lukt niet. Ondanks alles wil ze de mensheid steeds opnieuw een laatste kans op redding bieden. Zie haar struikelen, thuis, in haar relaties, in het park, tegenover haar weerloze kinderen en in de kroeg.
Precies daarom slaat ze om zich heen. Wat een heerlijk mens is het eigenlijk!

'Ik blijf verdomme hier!' is een programma over machteloosheid, ergernis en cavia's. Dian komt er maar niet achter of ze gek is in een gewone wereld, of gewoon is in een gekke wereld. Ze zoekt het bij zichzelf maar gaat ook met gevaarlijk gemak over haar eigen grenzen en die van anderen heen. Ze blijft verdomme hier, maar waar is hier?

"Dian ontroert in haar machteloosheid en overbodigheid op een gekke manier. Met een indirecte zelfspot maakt ze zichzelf hierbij innemend." Jury Cameretten 2010
Website: http://www.dianliesker.nl
Management: Tiemersma en Van Bokhorst Theaterproducties
Speellijst Ga naar speellijst
Laatste 10 nieuwsberichten:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100