Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Profiel van: Thijs Kemperink Algemene informatie:
Thijs Kemperink

Over:

Hoe voelt iemand zich die 28 jaar woonachtig is tussen de koeien, kalfjes, schapen en kippen en de rust slechts verstoord ziet door een sporadisch overvliegende straaljager?
Vraag het aan Thijs Kemperink en hij zal U het antwoord proberen te geven. Een antwoord dat verpakt wordt in een cabaretprogramma met de veelzeggende titel "Achteraf Bekeken", waarin Thijs verhaalt over zijn eerste verre reizen naar wereldsteden als Almelo, Hengelo en Enschede en een familievakantie naar Noord-Frankrijk....
Dezelfde Thijs die zich ontwikkeld als drummer en in zijn dromen de internationale podia bestormt met zijn grote held Brian Setzer. In het echte leven speelt hij jarenlang met het rockabilly-trio The Drapes in rokerige kroegen op het Twentse platteland en ontwikkelt zich middels aankondigingen voor deze band als stand-upper. Thijs Kemperink ontdekt Nederland en Nederland ontdekt Thijs. Kan hij de verleidingen van de grote stad weerstaan of prefereert hij de lucht van verse gier? Met een licht Twents accent neemt de charismatische comedian U mee op zijn hilarische reis door ons land. Achteraf Bekeken?

Website: http://www.thijskemperink.nl
Management: Impresariaat Geen Idee
Laatste 10 nieuwsberichten:
17-12-2011 Thijs Kemperink wint Ovatie Cabaret Festival 2011
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100