Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Profiel van: Hoogeboom, Marée en Van der Winkel Algemene informatie:
Hoogeboom, Marée en Van der Winkel

Over:

Biografie Johan Hoogeboom
Johan Hoogeboom zit al jaren in het theatervak. Na zijn deelname aan het cabarettrio Heren op Zicht heeft hij drie solo liedjes programma's gemaakt, is hij jarenlang bandleider geweest van het Combo Open Bak in theater de Engelenbak, schreef en componeerde hij muziek voor verschillende kindertelevisieseries waaronder Otje (met Maarten van Roozendaal) en Pluk van de Petteflet en begeleidde hij verschillende theater zangers en zangeressen, waaronder David Vos en Niek Barendse. Hij is veelvuldig op de radio te horen geweest met theaterliedjes van zijn cd's, hij schreef jarenlang het Veertje voor Andermans Veren en is hij nog steeds te horen met een twee wekelijks actueel lied bij Spijkers met Koppen op Radio 2. Tevens organiseert en presenteert hij iedere tweede zondag van de maand een café chantant genaamd Perrongeluk in theater Het Perron in Amsterdam.

Gedurende een periode van 6 jaar gaf Johan les (liedtekst interpretatie) aan jonge kleinkunstenaars op de Koningstheaterakademie in Den Bosch waar hij Bas Marée ontmoete. Samen met hem ontwikkelde hij hun eerste programma 3/4 Bas en speelt hij met Bas en Ludo van der Winkel hun tweede programma Wil je mijn pleister zien? Ook is Johan vanaf 2009 orkestleider van het kleinkunstensemble Andermans Veren Live! Dit seizoen het derde programma Niet Aaien.

Biografie Bas Marée
Bas Marée studeerde af aan de kleinkunstopleiding de Koningstheaterakademie in Den Bosch. Na zijn cabaretduo 'Bas & Michiel' heeft hij veel als acteur gewerkt. O.a. met de Bloeiende Maagden in de voorstelling I.N.R.Y., in de korte film Fopsnor en in het toneelstuk Nachtplannen, geschreven door Michiel Lieuwma. Maar zijn liefde voor het Nederlandstalige theaterlied is altijd de boventoon blijven voeren. Na een reeks hommage voorstellingen in het koningstheater en op festival de Boulevard in Den Bosch, waarin steeds een andere lied schrijver centraal stond (Bram Vermeulen, Willem Wilmink, Hans Dorrestijn), heeft hij samen met Johan Hoogeboom het liedjes programma 3/4 Bas ontwikkeld. Deze voorstelling is gedurende twee jaar te zien geweest in de kleine theaters in Nederland. Bas werkt als schrijver/regisseur met het amateur theater gezelschap DESTO Toneel in Utrecht en hij speelt samen met hoboïst Bram Kreeftmijer op alle basisscholen in Brabant de kleutervoorstelling De Gedaanteverandering. Met Johan Hoogeboom maakte hij de voorstelling Bas en Wil je mijn pleister zien? Ook maakt Bas Marée vanaf 2009 deel uit van het kleinkunstensemble Andermans Veren Live! Dit seizoen het derde programma Niet Aaien!

Biografie Ludo van der Winkel
Ludo van der Winkel is na zijn afstuderen aan het conservatorium actief als contrabassist in vele verschillende jazz bezettingen. Waaronder het Pieter de Graaf Trio, maar ook als invallend contrabassist bij Wouter Hamel en bij de Young Sinatras. Daarnaast speelde hij in Urinetown en organiseert hij een aantal open muziek podia, zoals in de Nieuwe Vorst in Tilburg en Grand Café Berlagen in Eindhoven. Op alle andere dagen van de week geeft hij les, master classes of speelt hij met andere diverse jazzmuziekanten op alle podia waar muziek tot zijn recht komt. Vanaf 2009 maakt hij deel uit van het trio Wil je mijn pleister zien? en het kleinkunstensemble Andermans Veren Live!. Dit seizoen het derde programma Niet Aaien!

Management: Van Engelenburg Impresariaat
Laatste 10 nieuwsberichten:
13-10-2011 Nieuw nummer Ramses Shaffy ontdekt
Theater geschiedenis:
2011 - 2012 Niet Aaien
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100