Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Profiel van: Hester Macrander Algemene informatie:
Hester Macrander

Over:

Hester Macrander is hoofdzakelijk werkzaam als dagvoorzitter en/of entertainer op congressen en symposia. Ze is opgeleid als theatermaker en docent Nederlands. In het verleden, van 1991 tot 2004, heeft ze zeven cabaretprogramma's gemaakt en door het hele land gespeeld. Daarnaast heeft ze voor diverse media columns en opiniërende artikelen geschreven. Ook leidt Hester workshops en geeft ze trainingen in presenteren en profileren. Het laatste jaar is ze ook weer gaan optreden als cabaretier met het programma Datwiljenietweten in kleine theaters, of in opdracht op feestelijke gelegenheden.
De combinatie van haar jarenlange ervaring als cabaretier en schrijfster van opiniërende columns maakt haar bij uitstek geschikt voor het journalistieke werk op maat. Door middel van voor de gelegenheid geschreven columns brengt zij discussies op gang. Ze leidt sprekers op humoristische wijze in door middel van stukjes conference. Ze leidt debatten en interviewt forumleden op inhoudelijk verantwoord niveau in een prettig informele sfeer.
Toen Hester Macrander in april 2004 na zeven shows haar laatste voorstelling gaf, zei ze: 'Zeg nooit 'nooit'. Als ik oud en gerimpeld ben, kom ik misschien terug. En dat is al heel snel, over een jaar of drie/vier.' Ondertussen is Hester een veelgevraagd dagvoorzitter/entertainer op congressen. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan..

De pers over Hester Macrander:

  • 'Een parmantige, zelfbewuste, zeer geestige vrouw’. (Volkskrant)
  • 'Behoort tot de meer intelligente cabaretgenoegens’. (Telegraaf )
  • ‘Macrander, een intrigerend fenomeen’. (Algemeen Dagblad)
  • ‘Concessies doen aan kwaliteit is er gelukkig niet bij’. (Gelderlander)
Website: http://www.hestermacrander.nl
Management: Van Engelenburg Impresariaat
Laatste 10 nieuwsberichten:
Theater geschiedenis:
2011 - 2012 Het Bloed Kruipt…
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100