Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Profiel van: Deng boy Fu a birti Algemene informatie:
Deng boy Fu a birti

Over:

Deng Boy Fu a Birti (de jongens uit de buurt) is een duo, gevormd door Eric ‘Sko’ Schröder en Ronny ‘Ormoe’ Ormskirk.

Sko en Ormoe zijn al hun hele leven (letterlijk vanaf geboorte) bekenden van elkaar. Zodra het duo samen is lachen ze dan ook heel wat af. Zo’n 9 jaar geleden ontstond bij Ronny het idee om samen met Sko een radio programma te gaan maken. Via een bevriende radiostation eigenaar kregen zij deze kans en daar stond hun eerste programma genaamd: ‘Deng Boy Fu a Birti’. Binnen de kortste keren was het duo één van de best beluisterde programma’s op de Surinaamse radio.
Het begon allemaal bij Radio Ebony. Na een jaar of twee is het duo overgestapt naar Radio Stanvaste. Hier is het duo echt bekend geworden onder de Surinaamse bevolking met name in hun hometown Rotterdam. Na ongeveer 3 jaar een radio programma te hebben gemaakt was het duo door tijdsgebrek en werk genoodzaakt te stoppen. Dit tot ongenoegen van veel luisteraars die ondertussen grote fans waren geworden de uitzending.

Nadat het duo een paar jaar niks van zich heeft laten horen kregen zij in oktober 2008 de kans om een keer live op te treden in theater Zuidplein in Rotterdam. Voor deze gelegenheid (het Suriname op Zuid Festival) had het duo een show van anderhalf uur in elkaar gezet. Bestaande uit een aantal sketsches waarin veel van hun typische humor voorkwam. Dit was meteen een groot succes wat zij besloten voort te zetten.

Inmiddels hebben Sko en Omroe al 4 succesvolle shows neergezet welke ook op DVD zijn verschenen.

Website: http://www.dengboy.nl
Management: PUURee Management & Organisatie
Laatste 10 nieuwsberichten:
23-05-2011 A tribute to Wesje in Carré
16-02-2011 Nieuw Surinaams comedy duo
Theater geschiedenis:
2011 - 2012 Bananewinkel
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100