Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Profiel van: Wouter Monden Algemene informatie:
Wouter Monden

Over:

 Wouter Monden is een nieuwe stand-up comedian die hard aan de weg timmert. Hij begon pas in januari 2010 met comedy, maar stond in maart al in de finale van het Griffioen Zuidplein Cabaret Festival. De jury zei toen al over hem: “Wouter is tekstvast en stijgt daardoor met gemak boven zijn eigen tekst uit waardoor emotie en kracht in de conference komen.“

 
Nog geen acht maanden en vijftig optredens later speelt Wouter in de finale van de Culture Comedy Award. In de Arenbergschouwburg te Antwerpen wint hij de jurypijs! De jury roemt hem om zijn hoge grapdichtheid, diversiteit en actualiteit en roept hem uit tot het grootste stand-up comedy talent van 2010.
 
De Jury over Wouter: Aan deze 30-jarige jongeman zie je dat hij graag en relaxed op een comedy podium staat. Met een leuke vibe trekt hij ons mee in zijn wereld vol grappen.. Ondanks zijn beperkte ervaring schuwt hij de actualiteit niet en dat maakt hem als Stand up comedian volwassener en intelligenter.
 
Wouter wil zich verder ontwikkelen door zoveel mogelijk te spelen. Het liefst zou hij zijn kantoorbaan opzeggen om full-time comedian te worden. Tot die tijd probeert hij comedy en kantoor zo goed mogelijk te combineren, dit tot teleurstelling van zijn collega’s. Zij willen ook liever dat hij full-time comedian wordt.
Website: http://www.woutermonden.nl
Laatste 10 nieuwsberichten:
13-03-2012 Vier finalisten Parkstad Cabaret Festival bekend
23-02-2012 Wereldse humor op de donderdagavond
17-12-2011 Thijs Kemperink wint Ovatie Cabaret Festival 2011
10-11-2010 Wouter Monden wint juryprijs 8e Culture Comedy Award
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100