Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:

Jarig:
> Leon van der Zanden wordt vandaag 44
 
 
Profiel van: Narsingh Algemene informatie:
Narsingh

Over:

Narsingh Balwantsingh is het gezicht van het OHM-jongerenprogramma ‘[email protected]’ dat te zien is op Nederland 2 van de publieke omroep. Presenteren en maken van televisieprogramma’s is slechts één van zijn vele gezichten. Al op jonge leeftijd hield Narsingh zich bezig met Baithak Gana (Surinaams Hindoestaanse volkszang) en later met klassieke Indiase zang. 

 
In 1999 kreeg Narsingh samen met een paar vrienden de kans om een lokaal jongerenprogramma bij Radio Milan (Rotterdam) te maken. Het jongerenprogramma “Baat Cheet Cafe” werd geboren. Het programma werd binnen korte tijd razend populair en het duurde niet lang voordat Narsingh werd opgemerkt door de landelijke Omroep OHM (Organisatie voor Hindoe Media). De stap tussen lokale radio en OHM Radio was toen opeens niet meer zo groot. Narsingh heeft drie jaar lang met veel plezier bij OHM Radio gewerkt voor hij de overstap naar televisie maakte. Ondertussen is hij alweer bezig aan zijn 7e seizoen ‘[email protected]’, het jongerenprogramma van OHM, dat hij presenteert en opluistert met korte komische sketches. Maar in de tussentijd zat deze multitalent niet stil. Voordat hij begon met de sketches van ‘Hindo’s en don’ts’, was hij in 1999 begonnen met stand-up comedy in kleine gezelschappen. Naast zijn werkzaamheden in de media heeft Narsingh ook zijn acteerambities vorm kunnen geven De film “Over Rozen” met Narsingh in de hoofdrol won de Tuschinsky award en de  AVRO Nassensteijn prijs. Tevens werd deze film genomineerd voor de Student Academy Award. Door dit klein succes kwamen er steeds meer castings voor verschillende televisieseries met als hoogtepunt zijn casting voor de Indiase speelfilm ‘Saiyan Chitchor’. In 2005 werd Narsingh binnengehaald bij FunX radio om de dagelijkse  FunX Talk een stem te geven. Ook is hij lange tijd back up host geweest van verschillende FunX shows, zoals ‘Welkom Bij Jezelf’, ‘Late Nite’ en ‘FunX Start’ in het weekend. 
 
Al geruime tijd heeft Narsingh gewerkt aan een avondvullende voorstelling, ‘Trots op Rotiland’. Narsingh is Trots op Rotiland en dat laat hij weten ook!
Website: http://www.narsingh.nl
Laatste 10 nieuwsberichten:
Theater geschiedenis:
2009 - 2010 Trots op Rotiland
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100