Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:

Jarig:
> Leon van der Zanden wordt vandaag 44
 
 
Standing Up voor MS
Op 6 oktober 2005, organiseert Stichting MS Research in samenwerking met P60, een speciale stand-up comedy avond. Het is speciaal omdat de komedians deze dag geheel belangeloos optreden waarbij de opbrengsten van de kaartverkoop in z'n geheel naar Stichting MS Research in Voorschoten gaat. Speciaal is ook dat er niet gezeten wordt tijdens de avond; het is letterlijk Stand-Up! Voor de mensen die niet kunnen staan, zijn er uiteraard wel enkele stoelen maar voor de rest staat iedereen op voor MS!

Optredens zullen onder meer verzorgd worden door:
Arie Koomen
Horace Cohen
Harry Glotzbach
Kristel Zweers
Bob McLaren
Ruben van der Meer
Martijn Oosterhuis

Het wordt een interactieve avond waar bezoekers direct contact hebben met alle performers en waar het vooral ook gezellig is. Niet statisch maar dynamisch is het motto! Zo willen Martijn, Arie, Ruben en Kristel een optreden doen dat iets weg heeft van het BNN-programma De Lama's.

Verder verzorgt de band Hurricane Joy een optreden en aansluitend volgt een after-standing-up party met DJ Cosy en Geralda.

Wil je ook bij deze avond aanwezig zijn? Kijk op: www.msresearch.nl, klik op 25 jaar MS Research en volg de links naar P60.

Stichting MS Research in Voorschoten financiert en stimuleert onderzoek naar de ziekte multiple sclerose. In Nederland lijdt één op de duizend mensen aan MS. Multiple sclerose is een chronische aandoening van het centrale zenuwstelsel. Op dit moment is er nog geen genezing mogelijk. Met jouw hulp, in de toekomst, kunnen wij misschien een oplossing vinden. Help MS Research deze zenuwsloper de wereld uit te helpen!
:: Meer info
Door:
Manon

Gepubliceerd op:
29-09-05 - 18:47Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100