Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Lebbis op de uitmarkt.
Op de Uitmarkt zullen de cabaretliefhebbers worden verblijd met maar liefst twee boeken van onze cabaretièrs, die worden uitgegeven bij Uitgeverij Vassallucci in Amsterdam.

Lebbis brengt het boek 'W2P' uit en speelt tegelijk met het verschijnen van dit boek gedurende het seizoen 2004-2005 een theaterprogramma met dezelfde titel. W2P, Welcome To Paradise. En met hetzelfde onderwerp. Dit boek is een verdieping en uitbreiding van het programma. In het programma komen de zaken aan bod die beter gezegd dan geschreven kunnen worden. Het verdient aanbeveling om eerst naar het theaterprogramma te komen en daarna dit boek te consumeren.

Van André Manuel verschijnt 'Het tragische einde van de Nederlander zoals wij hem kennen'. In dit boek gaat Manuel de mentaliteit van de Nederlander op niets en niemand ontziende wijze te lijf. Een boek als een mokerslag.

Zowel bij Lebbis als bij Andre Manuel is het boek inhoudelijk nauw verbonden met hun nieuwe theaterprogramma dit seizoen. Dat hebben ze niet zo afgesproken, dat is puur toeval, en als toeval niet bestaat dan is het nog toevalliger.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
17-08-04 - 00:00

Bron: Harry Kies


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100