Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Hans Teeuwen stopt
Hans Teeuwen stopt met cabaret. Dit zegt de cabaretier in een interview met de Volkskrant dat zaterdag verschijnt. Reden voor zijn besluit is onder meer dat hij zich op andere dingen wil richten, waaronder filmmaken. Verder vindt Teeuwen het geven van voorstellingen 'vermoeiend' en zegt hij het gehad te hebben met cabaret.

Of Hans Teeuwen nóóit meer één voet op het podium zal zetten sluit hij niet uit. Zeker is wel dat hij de komende jaren geen nieuw theaterprogramma zal maken.

‘Ik heb tien jaar cabaret gedaan, vijf programma’s gemaakt die eigenlijk allemaal wel succesvol waren, er is veel gelachen, ik heb veel applaus gekregen, maar als ik eraan terugdenk, is het eerste dat me te binnen schiet toch die ongelooflijke vermoeidheid’, aldus Teeuwen tegen de Volkskrant.

Film is een bezigheid waar de cabaretier op dit moment meer plezier en voldoening uit haalt. Over twee weken debuteert Teeuwen met de film De Nieuwe Lola's - Masterclass als filmregisseur op het Nederlands Filmfestival.

‘Cabaret is toch eentonig. In film zit meer variatie. Er gebeurt meer. Het geeft mij in elk geval het gevoel dat ik, voordat ik mezelf als cabaretier ga herhalen of in routine verval, een nieuw speeltje heb gevonden waar ik iets mee kan, aldus Teeuwen.’

:: Meer info
Door:
Manon

Gepubliceerd op:
15-09-05 - 19:07

Bron: Volkskrant via Variatee


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100