Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Van Houts en De Ket en Gummbah op 9e editie GDMW Festival
ROTTERDAM – Het cabaretduo Van Houts en De Ket zal tijden de 9e editie van GDMW Festival hun nieuwe show Zere Benen spelen. Ook Gummbah, Wilfried de Jong, John Buijsman en Eefje Wentelteefje treden op in de Rotterdamse Schouwburg. De laatste drie maken een voorstelling speciaal voor GDMW Festival, gebaseerd op teksten van de Russische absurdist Daniil Charms. Ook het jonge en veelbelovende duo Leonard en Jeroen spelen hun show Nabestaandenbueno.

De rode draad van GDMW Festival is letteren, maar de line up bevat ook cabaret, muziek, film en theater. In totaal zullen er op 30 september en 1 oktober zo’n 45 optredens plaatsvinden in de tot festivalplek verbouwde Rotterdamse Schouwburg. Grote namen in de grote zaal, jong en nieuw talent in de kleine zaal en experiment in de hal. Met digitale randprogrammering, T-shirts, Hans Worst, signeersessies en interviews.

De legendarische Engelse postpunk band The Fall verzorgt op GDMW Festival in de Rotterdamse Schouwburg een uniek optreden. Dit concert is het enige van The Fall in Nederland en het eerste optreden van de band in ons land sinds 2001. Met naast The Fall muziek van Ozark Henry (B), Meindert Talma & The Negroes, Leon Giesen en speciaal overgehaald uit de US en de UK: Sole, Malcolm Middleton (Arab Strap) en Tunng. Met een afterparty gehost door DJ Jacques de la Disque.

Bekende literaire namen wisselen af met new kids on the block: naast Kees van Kooten, Tim Krabbé, Tom Lanoye, Arthur Japin Kristien Hemmerechts, Désanne van Brederode, Wanda Reisel, Khalid Boudou en Peer Wittenbols staan Ernest van der Kwast, Sanneke van Hassel, Richard Osinga, Erik Jan Harmens, Liesbeth Mende en nationaal kampioen poetry slam Sander Koolwijk.

9e editie GDMW Festival www.gdmw.nl

Datum: 30 september en 1 oktober
Plaats: Rotterdamse Schouwburg
Tijd: 21.00 uur - 03.00 uur (doors: 20:00 uur)

Entree: dagkaart € 18,- / € 15,- (reductie), passe-partout € 30,- / € 22,50 (reductie)

Reductie met CJP, OV-studentenkaart en Stadspassen

Voorverkoop: via ticketservice (alle grotere postkantoren in Nederland, www.ticketservice.nl en 0900 300 1250) en aan de kassa van de Rotterdamse Schouwburg (www.rotterdamseschouwburg.nl)
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
18-08-05 - 11:29:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100