Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Jan-Jaap in Coolpolitics
Vanavond om 21.00 op MTV: Coolpolitics. In Coolpolitics gaan politici, kunstenaars en popartiesten met elkaar in discussie.

Jan Jaap van der Wal presenteert het programma. "We bespreken dus politieke zaken in een niet-politieke setting", vertelt hij aan TVgidsonline. "De tegenstelling is interessant en soms moeten de politici hard hun best doen om overeind te blijven. Maar mocht iemand door een overmacht dreigen te bezwijken, dan zou ik hem wel een handje helpen.

Het was interessant om te zien dat Femke Halsema dat ook deed toen er bij mijn eerste Coolpolitics iets ongefundeerds uit het publiek naar VVD’er Hans van Baalen geroepen werd. Dan zie je dat de twee ondanks hun politieke meningsverschillen toch goede collega’s zijn."

Jan Jaap van der Wal volgt Theo van Gogh op als discussieleider van Coolpolitics. "Ik heb iets minder bagage dan Theo van Gogh over de politieke standpunten, maar ik kan met een grap of een relativering het gesprek ook goed sturen. Ik grijp in wanneer artiesten roepen dat het allemaal toch kut is, of als politici hun eigen verhaal afsteken. Als ze beginnen te babbelen, ga ik er zo snel mogelijk overheen – de bedoeling van Coolpolitics is juist om ze dingen te laten zeggen die niet des Binnenhofs zijn."

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
14-07-05 - 15:36

Bron: Mediakrant


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100