Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Win kaarten voor Veldhuis en Kemper in concert
Disaronno en RTL FM hebben met Openluchttheater Caprera, gelegen in de bossen in de omgeving van Bloemendaal, een prachtige en passende locatie gevonden voor de vier Zwoele Zomeravondconcerten.
In de periode augustus - september zullen diverse topartiesten in het openluchttheater caprera in bloemedaal vier intieme live concerten geven voor een select publiek.

Op dinsdag 16 augustus staan Veldhuis & Kemper op de agenda. Toegangskaarten voor de Zwoele Zomeravondconcerten in het Caprera Theater zijn niet te koop, alleen exclusief te winnen bij Disaronno en RTL FM. Je kunt de kaarten op 2 manieren winnen.

Hoe?

- Vanaf de laatste week van juli tot en met 10 september zijn alle 1 liter flessen Disaronno bij Gall & Gall voorzien van een speciaal actielabel. Daarop staan de actievoorwaarden aangegeven om in aanmerking te komen voor de toegangskaarten. Na het beantwoorden van een vraag kunnen deelnemers aan de actie het Zwoele Zomeravondconcert van hun voorkeur aangeven en het ingevulde label opsturen aan Disaronno.

- SMS 'concert' naar 3030 (55 ct p.o.b.) en luister naar RTL FM om te horen of jij gewonnen hebt!
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
05-07-05 - 17:08

Bron: veldhuisenkemper.net


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100