Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:

Jarig:
> Mylene D’Anjou wordt vandaag 56
 
 
Bral: NoordzeeFM is niet gezellig meer
Op Q-music, het voormalige NoordzeeFM, is geen plaats meer voor gezelligheid. Dat zegt presentator Sjaak Bral, wiens dagelijkse lunchprogramma 'Broodje Bral' op 1 juli stopt. "De nieuwe opzet is meer muziek en minder gelul", legt hij uit aan Novum Nieuws.

Bral heeft weinig vertrouwen in de nieuwe opzet van het station. De nieuwe stijl hangt samen met de verkoop van NoordzeeFM aan de Belgische Persgroep. "Ik ben bang dat de opzet niet opvallend genoeg is voor de Nederlandse markt", legt Bral uit. "Wij willen gezelligheid op de radio en zij willen vasthouden aan hun succesformule uit België met veel muziek en deejays en geen entertainment."

Bral gaat zich na zijn vertrek bij Q-music/NoordzeeFM helemaal richten op het schrijven van boeken. "Ik heb mezelf vrij gegeven tot november. Ik ben namelijk drie boeken tegelijk aan het schrijven die volgend jaar en in 2007 af moeten zijn", zegt hij. "Ik schoof het steeds maar voor me uit, maar heb nu lekker de tijd om hieraan te werken. Eigenlijk komt het mij wel heel goed uit."

Maar als hij een ander aanbod krijgt, denkt hij daar zeker over na. "Ik vind het natuurlijk jammer dat mijn programma stopt. Ik heb het met veel plezier gedaan. En wat een ander radiostation betreft, is het net als met Playboy: als het stijlvol wordt gedaan, valt er over te praten", vertelt hij lachend.

Albert Verlinde liet donderdagavond weten dat hij graag met zijn radioshow in het weekend wil doorgaan bij het nieuwe Q-music. "Mijn luistercijfers zijn goed. En ik heb nog voor een hele lange tijd een contract. Als ze van mij af willen, dan gaat dat geld kosten", aldus Verlinde tegenover Novum Nieuws.

Donderdag werd bekend dat NoordzeeFM vanaf september Q-music gaat heten. Deze zender wordt gepositioneerd als een jong volwassen popstation met een volgens de zender 'positieve en opgewekte sound'. Zanger en radiodeejay Gordon liet donderdag weten dat ook hij per 1 juli stopt met zijn show 'Goeiemorgen Gordon'.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
18-06-05 - 14:35

Bron: Nieuws.nl


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100