Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:

Jarig:
> Theo Maassen wordt vandaag 55
 
 
Ashton Brothers spelen in Edinburgh
De Ashton Brothers spelen in augustus drie weken lang op het Fringe Festival in het Schotse Edinburgh. Dat heeft acteur Pepijn Gunneweg vrijdag gezegd. De Ashton Brothers geven daar 22 optredens.

De Ashton Brothers.

Het Fringe Festival, dat plaatsvindt tussen 7 en 29 augustus, is één van de grootste theaterevenementen van Europa. Het festival, dat een podium biedt aan opvallende internationale talenten, wordt bezocht door honderden sales agents en theaterproducenten uit de hele wereld. In drie weken tijd spelen meer dan duizend internationale gezelschappen hun programma.

De Ashton Brothers spelen een compilatie uit hun eerste programma Tragiek van de Onderman en hun nieuwe programma Ballyhoo!. De groep bestaat uit de vier kleinkunstenaars Pepijn Gunneweg, Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde. Het gezelschap maakt een bijzonder soort theater, waarin zij in hoog tempo sketches, muziek en acrobatiek met elkaar vermengen.

Beide programma's werden door de Nederlandse en Belgische critici zeer lovend ontvangen. Nederlanders die de Ashtion Brothers voor gingen in Edinburgh waren Herman van Veen en Hans Liberg.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
27-05-05 - 19:23

Bron: Prive.


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100