Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Najib Amhali krijgt eigen tv-show bij de VARA
Na Claudia de Breij krijgt ook cabaretier Najib Amhali een eigen tv-show bij de VARA. Vanaf 2006 gaat hij in ieder geval een serie van tien afleveringen maken. Dit is wederom een tegenslag voor ex-VARA coryfee Jack Spijkerman die Amhali graag in zijn team wilde opnemen voor diens programma op Tien.
VARA-programmadirecteur Frans Klein over het programma: Op korte termijn gaan we aan de slag met de inhoudelijke voorbereiding. Hoe het programma gaat heten en wanneer het precies wordt geprogrammeerd is nog niet beslist, maar we maken in ieder geval een serie van tien afleveringen met Najib als centrale figuur, waarbij hij al zijn talenten kan benutten.

Najib Amhali: In dit soort gevallen zegt de presentator dan meestal dat hij er erg veel zin in heeft. En dat is ook zo! Naast wat ik in het theater doe, mag ik nu ook met mijn humoristische kijk op de wereld een eigen televisieshow maken. Heerlijk toch?! Ik wil graag iets nieuws toevoegen aan het bestaande televisie-aanbod. Op mijn manier een nieuw geluid laten horen.
Momenteel staat Amhali in het theater met Most Wanted. Deze show zal ook door de VARA worden uitgezonden.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
20-05-05 - 19:13

Bron: medialog


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100