Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Kopspijkers: kat in de zak voor John de Mol
Peter Heerschop gaat niet mee met Jack Spijkerman naar Talpa, Dat liet hij weten in het BNN-programma Storing. Op de vraag van Jeroen Pauw of John de Mol een kat in zak heeft gekocht, nu de meeste Kopspijkers-medewerkers niet meegaan, zei Heerschop: Ja, zo zou je het kunnen zeggen.
Ook vertelde de cabaretier dat VARA-voorzitter Vera Keur spijt heeft van het voortijdig stopzetten van Kopspijkers. Heerschop heeft een gesprek met haar gehad. Hij benadrukte verder dat het programma niet van Jack Spijkerman was.(medialog.blogspot.com)

Erik over Kopspijkers

Onlangs verscheen er in het Algemeen Dagblad een artikel over het (niet) meegaan van cabaretiers met Jack Spijkerman naar "Tien". Dit artikel werd geschreven en geplaatst naar aanleiding van een interview met Erik.
Edwin Evers belde de volgende ochtend met Erik van Muiswinkel om naar aanleiding van het betreffende artikel enkele vragen te stellen.
Klik hier om het artikel te lezen en hier om het telefoongesprek te beluisteren.(www.erikendiederik.nl)

Jack Spijkerman verleidt Martine Sandifort

In tegenstelling tot veel van haar collega’s gaat Kopspijkers-cabaretière Martine Sandifort (Mabel Wisse Smit, prinses Margarita, Ria Lubbers en Patty Brard) gaat zo goed als zeker wel mee met Jack Spijkernan naar Tien.
Ze heeft een lang gesprek gehad met de presentator en zich 'voor 90 procent bereid' verklaard hem te volgen.
Sandifort: Ieder moet voor zichzelf uitmaken wat hij of zij doet. Maar ik wil wel. Jack vertelde dat hij bij Tien een Kopspijkers-achtig programma gaat maken en die formule spreekt me gewoon aan.
Maar de VARA is ook nog bezig. Zij gaan misschien ook een nieuw programma rond de cabaretiers maken. Ik wil niet strikt voor of tegen iemand zijn. Ik luister nu en ben verleid door de gedachte met Jack verder te gaan. We zien wel. (Telegraaf/Medialog)
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
13-05-05 - 21:21:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100