Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
'Kopspijkers-kwestie' kost VARA honderden leden
Het rumoer rond de overstap van Jack Spijkerman naar Tien en het als gevolg daarvan stopzetten van Kopspijkers heeft de VARA tot dusver honderden leden gekost. Dat vertelde een VARA-woordvoerder dinsdag.

Verleden week maakte de presentator van het populaire Nederland 3-programma bekend dat hij wil verkassen naar Tien, de nieuwe zender van John de Mol. De VARA wil hem echter niet laten gaan en houdt hem aan zijn nog doorlopende contract. Als gevolg van het conflict besloot de omroepleiding de resterende Kopspijkers-afleveringen van het lopende tv-seizoen niet uit te zenden.

Steunbetuigingen

Honderden VARA-leden zijn daar boos over en zegden hun lidmaatschap op. Daarnaast zijn er ook steunbetuigingen voor de VARA-leiding. Omdat ook niet-leden reageren, al dan niet in positieve of negatieve zin, schat de zegsman dat de totale respons zeker duizend reacties bedraagt.

Deze week wil de VARA weer om tafel gaan zitten met Spijkerman en de bij het programma betrokken cabaretiers. Aangekondigde juridische stappen tegen Spijkerman zijn in afwachting van dat gesprek daarom nog niet gezet.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
03-05-05 - 19:19

Bron: nu.nl


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100