Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:

Jarig:
> Mylene D’Anjou wordt vandaag 56
 
 
Spijkerman: "Vandaag is het weer zover”
Jack Spijkerman presenteert vanaf vandaag weer een reguliere aflevering van Kopspijkers. "Vandaag is het weer zover, een normale Kopspijkers", zegt Spijkerman. "Met toestemming van de longarts ga ik weer aan het werk, maar moet nog wel rustig aan doen. Niet met zware hamers gaan sjouwen, niet hollen, en me vooral niet druk maken."

Jack is blij dat hij weer aan de slag kan. "Ik ben blij dat we weer uitzendingen gaan doen want er liggen heel fraaie fragmenten, er zijn pracht onderwerpen, en voor het cabaret is er natuurlijk ook veel in de afgelopen 3 weken gebeurd. Alleen al al die doden: de paus, Prins Rainier, Anton Heyboer en Wally Tax."

Vanavond wordt Jack terzijde gestaan door Bert Visscher. Nelleke van der Krogt en Frits Spits spelen het Kopspijkerspel. Jack praat met Antje Kingma over haar bijzondere koe. Verder twee vrouwen die last hebben van een eigenaardige fobie en zoals gebruikelijk 'wat u en ons opviel in de media', 'De Gouden Zwatelaar', de muzikale parodie en het cabaretteam in De Bar.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
16-04-05 - 13:13

Bron: MediaKrant.


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100