Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:

Jarig:
> Mylene D’Anjou wordt vandaag 56
 
 
Plien van Bennekom in Jan, Jans en de Kinderen
Plien van Bennekom, Alex Klaasen en Wil van der Meer zijn komend seizoen te zien in de musical 'Jan, Jans en de Kinderen'. Plien van Bennekom, van het duo 'Plien en Bianca', speelt de rol van Jans. De rol van Jan wordt gespeeld door Wil van der Meer en Alex Klaasen vertolkt de rol van buurjongen Jeroentje.

Van Bennekom staat momenteel samen met onder anderen Paul Groot en collega Bianca, in het theater met de voorstelling 'Stessen'. Op televisie is zij onder meer te zien in het satirische programma 'Koefnoen'.

Alex Klaasen kruipt regelmatig in de huid van bekende Nederlanders voor het tv-programma Kopspijkers. Met Martine Sandifort speelde Klaasen vorig seizoen het cabaretprogramma 'Volgend Jaar Lach je Erom'. Dit seizoen is hij te zien in het theater met de voorstelling 'De Gelukkige Mandarijn'. Wil van der Meer was te zien in diverse musicals waaronder 'Joe De Musical' en 'Tsjechov'. Ook in de film 'Pluk van de Petteflet' speelde hij een rol.

De musical wordt uitgebracht naar aanleiding van het 35-jarig bestaan van de bekende door Jan Kruis bedachte strip over de oenige Jan, de actieve Jans, puber Karlijn, de vroegwijze Catootje, de brutale Jeroentje, de nukkige opa en de valse, zachte, filosoferende en vechtende katten en honden. Hennie Vrienten componeert de muziek voor de nieuwe musical, die in oktober in première gaat.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
12-04-05 - 17:17

Bron: Nieuws.nl


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100