Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:

Jarig:
> Mylene D’Anjou wordt vandaag 56
 
 
Beterschapwensen voor Spijkerman
Het was niet alleen voor Jack Spijkerman schrikken toen hij in het ziekenhuis belandde met een klaplong. Ook voor zijn trouwe kijkers was het zorgwekkende nieuws een klap - in het gezicht dan. Gelukkig is de Kopspijkers-presentator na een kleine week gezond verklaard en naar huis gestuurd. Op de website van het populaire zaterdagavondprogramma schrijft Jack dat hij vooral zo dankbaar is voor de warme steun van al zijn fans. Hier hebben de lezers van TV Gids Online ook aan bijgedragen, want zij stuurden naar aanleiding van hun oproep massaal beterschapsmailtjes. Jack heeft de stapel aanmoedigende woorden inmiddels binnen en TV Gids Online selecteerden nog eens de leukste, grappigste en liefste wensen:

“JACK!!! KOP OP!!!!!!!” stuurt Tom Loman als hart onder riem aan de zieke Spijkerman. Hij is niet de enige met fijne woordspelingen, zo mailen Mijndert en Elly van den Berg: “Hamer ze neer in dat ziekenhuis!” Uit de vele reacties blijkt dat hun lezers vinden dat Spijkerman er niet alleen voor zichzélf snel weer bovenop moet komen: “Ik wens je van harte beterschap. Het is deels ook eigenbelang, want dan komt mijn steeds weer verrassend en humoristisch rustpuntje in deze drukke tijd weer terug,” schrijft Martin Sanders.

Ook valt het op dat Kopspijkers nog altijd voor de meest uiteenlopende leeftijdscategorieën hét programma op de zaterdagavond is. Naomi Patijn: “Ook mijn grootouders, allebei in de tachtig, willen geen aflevering missen… dat bevestigt dus weer even dat zowel jong als oud je programma waarderen!” En inderdaad, Spijkerman heeft ook een horde jonge fans: “Ik vind het heel erg want ik ben een trouwe kijker van Kopspijkers en nu ben je ineens in het ziekenhuis beland! Heeeeeel veel beterschap en hopelijk tot snel! Groetjes, Ruben van Drie (13).”
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
09-04-05 - 11:11

Bron: TV Gids Online.


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100