Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Ze dagen je uit, durf jij je in te schrijven?
PERSBERICHT

Het 19e Groninger Studenten Cabaret Festival is weer begonnen met de wervingscampagne, dit jaar met het thema “Wanna play”? In verscheidene studentensteden worden spandoeken opgehangen en stickers en posters verspreid, waarmee we met een speelse en lokkende knipoog studenten uitdagen zich in te schrijven. Tot 13 mei kun je je opgeven voor de selectierondes, die gehouden worden in Groningen en Amsterdam op respectievelijk 21, 22 en 28, 29 mei.
Na deze selecties zijn de deelnemers, oftewel de halve finalisten van het 19e festival, bekend en zullen deze onder regie van Margôt Ros een traject met verschillende workshops en try-outs doorlopen. De try-outs vinden dit jaar plaats in theaters in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Nijmegen en Gent (BE).

Het festival vindt plaats op 26, 27 & 28 oktober in de Stadsschouwburg te Groningen; op woensdag en donderdag worden de halve finales gehouden, waarna de finalisten op vrijdag in de schouwburg gaan strijden om zo de eeuwige roem te verwerven.
‘Do you wanna play’ en wil je in de voetsporen treden van onder andere Theo Maassen, Mike Bodé en Thomas van Luyn of Jochem Meijer? Meld je dan aan voor deze onvergetelijke kans!
Zit je liever tussen het publiek en wil je graag betrokken zijn bij het festival? Word dan vriend van het festival en je wordt op de hoogte gehouden van alle activiteiten en nieuwtjes.
Zowel voor de selecties als voor vriend van het festival kun je je nu aanmelden via www.gscf.nl, hier kun je ook alle informatie vinden.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
17-03-05 - 18:18

Bron: GSCF.


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100