Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Jeroen Pauw neemt TV3 over.
Eind april, aan het eind van het culturele seizoen, gaat het kunst- en cultuurprogramma van Nederland 3, TV3, het nogmaals proberen.
TV3 trok tot nu toe zeer weinig kijkers en wordt daarom opnieuw aangepast. Hiervoor heeft de NPS het productiebedrijf van Jeroen Pauw, TVBV, aangetrokken.
Eén van de veranderingen die Pauw wil doorvoeren is dubbelpresentatie.
De presentatoren Hadassah de Boer en Matthijs van Nieuwkerk zijn zo verschillend dat ze TV3 beter sàmen kunnen gaan presenteren.

Pauw wil alles anders gaan doen: TV3 maakte geen keuzen. Het werd vanuit de Amsterdamse Stadsschouwburg uitgezonden, waar dan weer wel met een decor werd gewerkt. Er zaten te veel verslaggevers in, die de aandacht afleidden. Mijn voorstel was simpel: een tafel met wat mensen eronheen, en hooguit nog enkele beeldfragmenten. Eenvoudig, een beetje Barend & Van Dorp, maar het meeste moet komen van de talenten van de verschillende makers.
Pauw vindt de uitzendtijd van 19.30 niet erg logisch evenals de start eind april. Er kleeft wel meer onhandigs aan een kunstprogramma dat ongeveer aan het eind van het culturele seizoen begint met uitzenden. (Volkskrant/Medialog)

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
11-03-05 - 02:02

Bron: Medialog.


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100