Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Cabaretiers voor WAR CHILD.
Donderdag 28 oktober 2004 vindt het tweede Friends for War Child concert plaats in Ahoy’ te Rotterdam. Een bijzondere avond met optredens van Nederlandse topartiesten en bekende cabaretiers!

Het eerste Friends for War Child concert was een groot succes! Ahoy’ was gevuld met duizenden Friends van War Child. Zij werden getrakteerd op een bijzondere show met spetterende optredens van bekende Nederlandse artiesten en artiesten uit oorlogsgebieden. En dat allemaal gerealiseerd door honderden mensen die zich belangeloos hebben ingezet en keihard hebben gewerkt om dit concert mogelijk te maken ten bate van War Child. Een bijzondere avond en een enorme extra bijdrage aan de hulpverlening voor oorlogskinderen.
Vanwege het succes van vorig jaar, wordt nu een tweede editie georganiseerd!

Nederlandse topartiesten, zoals Marco Borsato, Do, Veldhuis&Kemper, Ilse DeLange, Paul de Leeuw en Boris en bekende cabaretiers zoals Dolf Jansen, Ali B en de Vliegende Panters, met daarnaast artiesten uit oorlogsgebieden en verrassende muzikale acts geven allen invulling aan het thema van de avond ‘The right to play’.
Het thema verwijst ook naar één van de kinderrechten die in het Verdrag van de Rechten van het Kind, dat in 1989 is opgesteld door de Verenigde Naties (VN), is vastgelegd.

Ook jij kunt je bijdrage leveren aan de hulp voor oorlogskinderen en gratis bij deze unieke avond aanwezig zijn!
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
04-08-04 - 00:00

Bron: WarChild.


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100