Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:

Jarig:
> Mylene D’Anjou wordt vandaag 56
 
 
Drie keer goud voor Youp!
Cabaretier Youp van 't Hek heeft zaterdag in theater Carré drie gouden platen ontvangen. Hij kreeg de gouden platen voor zijn albums 'Terugblik', 'Scherven' en de cd met de Oudejaarsconference uit 1995.

Van 't Hek ontving de gouden platen na de voorstelling van zijn huidige theatershow 'Prachtige Paprika's' uit handen van zangeres Wende Snijders.
Het dubbelalbum 'Terugblik' met een daarbij horend boek uit 1999 is een terugblik op zijn leven en bevat liedjes en conferences als 'Flappie' en 'Zoontje bij Ajax'. 'Scherven' uit 1997 is een registratie van de gelijknamige show met daarop onder andere 'Reclameleugens' en 'Managementcursus'. In de oudejaarsconference uit '95, houdt Van 't Hek zich bezig met de keuze tussen sterven of liegen.

Op dit moment staat Van ’t Hek op de planken met zijn nieuwe voorstelling ‘Prachtige Paprika’s’, waarin hij vertelt over een eenzame, failliete, paprikakweker. De kweek van de prachtige paprika’s ging voor alles, vanuit zijn failliete kas vertelt hij zijn zonderlinge verhaal. De registratie van deze voorstelling zal op 14 maart op twee cd’s worden uitgebracht.Foto: Bob Bronshoff.
Met dank aan CNR Music.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
14-02-05 - 09:09

Bron: Radio.nl


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100