Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Nieuwe CD Kasper van Kooten 'LIVE'
Dit mochten ze niet voorbij laten gaan: de Zilveren Harp! Kasper en zijn muziekmakkers hebben de stoute schoenen aangedaan en volledig op eigen kosten en houtje (i.s.m.Idol Media-Kasper's label) een nieuw pronkstukje afgeleverd...Kasper & Band 'LIVE'(n.a.v.de Zilveren Harp dus)
Het is alweer de 3e CD van Kasper die v.a. 17 Februari (!) te verkrijgen zal zijn.
Bijzonder aan deze plaat (mooi woord toch: plaat) is dat deze band -zoals wel vaker gezegd is- Kasper's nummers op het podium & live toch het beste vertolkt. Het moét live, deze muziek. Vandaar ook de meer dan simpele titel...
Naast de gebruikelijke bezetting is er een aantal gasten gevraagd om mee te doen tijdens dit NU AL LEGENDARISCHE optreden van 4 januari j.l. in de Kleine Komedie, Amsterdam. Petra Vlasman (Harpiste) speelt uitvoeringen van 'Mooie Blouse' en 'Zij Huilt' zoals je ze nog nooit gehoord hebt! Erg fraai!
Lange Frans en Baas B. doen hun rake zegje in het voor de gelegenheid samengevoegde 'Mooie Blouse Moppie!', een voor Nederlandse standaard (jaja, het moet maar eens gezegd) ongehoord 'groovend' nummer. Hun drie stemmen passen als oorwarmers op je oor!

Ook staat er op deze LIVE-cd een COVER en wel het wereldberoemde nummer: "Stuck in the middle with you"...Kasper zag in deze tekst en muziek aanleiding om samen met zijn moeder (!) een vertaling te maken met als strekking: "wat sta ik hier in ****naam te doen op dit podium?" (met knipoog uiteraard)

Echt een zéér bijzondere plaat zal dit zijn met een zeer levendige sfeer van een juichende Kleine Komedie én de beste liedjes van Kasper&Band (&Gasten dus!)

Er mag nog zeker bij vermeld worden dat wie de CD aanschaft 2 VIDEOCLIPS kado krijgt van die bewuste avond in de Kleine Komedie!!!
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
30-01-05 - 17:17

Bron: Kasper van Kooten


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100