Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
30 Januari in Rij 1 Stoel 1
In de uitzending van 30 januari a.s. de volgende onderwerpen:

De column van Jaap!
Jaap Robben is een cabaretteller. Dat wil zeggen, hij leest cabareteske columns en gedichten voor die hij afwisselt met cabaret. Daarmee treedt hij door het hele land op en stond op een groot aantal podiums. Daarnaast schrijft Jaap ook freelance in opdracht voor verschillende tijdschriften en opdrachtgevers, gedichten, columns en verhalen. (O.a. "Provincie Noord Brabant" en tijdschrift "Plug In".). Jaap won diverse prijzen. O.a. 1999: Trouw Columnistenprijs, 2002: NRC Examenverhalenprijs en hij schreef columns voor cabaretmagazine.nl nieuwsbrief en CJP. Hij schreef losse publicaties in o.a. NRC Handelsblad, Trouw en de Light verse scheurkalender 2005. Zijn bundel "Twee vliegen" is verschenen en goed ontvangen. Informatie: www.jaaprobben.nl De bundel is te bestellen via zijn website en te koop via diverse boekhandels (o.a. Hijman Boeken in Arnhem).

Jochen Otten/Cabarestafette!
Cabarestafette is een avondvullende voorstelling die langs de schouwburgen toert. De vorm van de avonden is altijd hetzelfde, maar de bezetting is steeds weer anders. Dat maakt iedere avond uniek. Er kan door de theaterdirecties een keuze gemaakt worden uit het aanbod van zeventien nieuwe cabarettalenten. Deze cabaretiers spelen meestal al een avondvullend programma in de kleinere zalen en Cabarestafette biedt ze de gelegenheid om een deel van hun programma in de grote theaterzalen te brengen. In de uitzending een gesprek met Jochen over de Cabarestafette in Schouwburg Amphion, Doetinchem (23 februari a.s.).

Informatie: [url]www.jochenotten.nl[/url]

Verder aandacht voor nieuwe CD's en theatertips!!

De presentatie en samenstelling wordt gedaan door Martijn Jansen. De techniek is in handen van Peter van Emmenes. "Rij 1 Stoel 1" (een programma over cabaret, kleinkunst en muziektheater) is te horen via Favoriet FM tussen 10.00 en 12.00 uur op 30 januari a.s.
Informatie:[url]www.rij1stoel1.mysites.nl[/url]
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
26-01-05 - 16:16Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100