Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
CabaretAwards update
De CabaretAwards 2004 zijn nu 6 dagen oud en dus tijd voor een update hier op CabaretMagaZine.nl.


[b]Promotie[/b]

Er zijn al aardig wat promotie-acties gestart, zowel op het internet als daarbuiten. Naast de vele links op de verschillende websites en fansites worden er veel mailinglists gebruikt om fans op te roepen te stemmen. Opvallend hierin is dat de supporters van de Bredase voetbalclub NAC Guido Weijers steunen, waardoor er al enkele dagen massaal stemmen voor hem binnenkomen.

Buiten het internet kwamen we deze leuke actie tegen in het gastenboek van de cabaretawards-site:

[i]Iedereen die op Mark van de Veerdonk stemt en die in de buurt van Eindhoven woont kan een snack gaan halen bij Jopie’s Snackbar, ik ben namelijk de baas van die snackbar. [/i]

Mark van de Veerdonk staat inmiddels op 18 stemmen, dus of het helpt weten we niet, maar leuk is het wel!


[b]Het Guido Weijers-Mysterie [/b]

Het is iedereen opgevallen: Hoe kan het dat Guido Weijers in één dag van 20 naar 400 stemmen springt? En in de daaropvolgende dagen gewoon doorgaat naar meer dan 1100 stemmen? Hij gaf afgelopen dinsdag zelf uitleg in het radio1-programma BNN United. Om de uitzending terug te luisteren, ga naar [url]http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/radio1/bnn/united/dinsdag.ra[/url] . Het item over de CabaretAwards komt na ongeveer 40 minuten (je kunt gewoon doorscrollen naar ongeveer 3/4 van de uitzending).


[b]De spannende strijd[/b]

Natuurlijk zijn er ook nog de categorieën die geen koploper hebben met zo’n mega-voorsprong. De categorie beste cabaretière blijft erg spannend, al staat Claudia de Breij al vanaf het begin op 1, en de strijd om de Award voor beste cabaretformatie blijft ook doorgaan. En vergeet de fansites niet! Het was tot vanmiddag erg close tussen de Veldhuis en Kemper fansite van Niels en de Lama’s fansite van al die meiden, maar een van de Guido-Weijers Fansites is ze vanmiddag beiden voorbijgeschoten, zodat er nu 4 sites zijn met meer dan 100 stemmen.


[b]Er kan nog tot 14 januari gestemd worden op [url]www.cabaretawards.nl[/url][/b]
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
06-01-05 - 11:11

Bron: CabaretAwards


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100