Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Kamphues verlegt grenzen bij de KRO
Vrijdag aanstaande begint de KRO om 21:45 op Nederland 1 met Kamphues zoekt de grens op met Rob Kamphues (foto).

Nieuwe dierensoorten zoeken in het Amazonegebied en een dagje meelopen met een ADO Den Haag-supporter zijn dingen die voorbijkomen in dit nieuwe programma.

Rob: "Ik heb van alles gedaan. Vooral het parachutespringen was grensverleggend. Voor een item over basejumpen (parachute-springen vanaf bijvoorbeelde hoge gebouwen, red.) moest ik een parachutebrevet halen. Bij de tweede sprong ging het mis, omdat mijn parachute niet goed opgenging."

"Ik raakte niet in paniek, voerde alle noodhandelingen goed uit en ben veilig geland. De schok kwam pas later. Toen besefte ik dat het ook anders had kunnen aflopen." Ook is hij voor het programma naar Benidorm geweest. "Over grensverleggend gesproken. Ik ging nog liever parachutespringen! Ik zag ertegen op om met mijn moeder naar Benidorm te gaan, maar uiteindelijk was het hartstikke leuk. En ik heb haar beter leren kennen, wat ik van tevoren niet had verwacht."

Rob Kamphues heeft echter wel een grens. "Zeker wel. Voor Kamphues maakt vrienden ging ik een keer op stap met extreemrechtse jongeren. Ik mocht alleen mee als ik een nazi-tattoo liet zetten. Zoiets gaat mij echt veel te ver."
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
02-01-05 - 09:09

Bron: MediaKrant


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100