Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:

Jarig:
> Theo Maassen wordt vandaag 55
 
 
Ashton Brothers op TV (2)
Op 23 November meldden we het al: De Ashton Brothers komen op TV! Hieronder een persbericht:

Geïnspireerd door de romantiek van het rondtrekkende circus, schatplichtig aan het variété theater, gebruikmakend van eigentijdse en traditionele muziek, absurde komedie en slapstick brengt de Vara dé theaterrevelatie van vorig seizoen: ‘Tragiek van de Onderman’ van de Ashton Brothers.

De Ashton Brothes behoren tot een nieuwe generatie eigentijdse theatermakers en staan aan de vooravond van een grote carrière. Hun tweede show ´Ballyhoo!´staat vanaf begin 2005 op de planken. Op het podium voegen ze acrobatiek, mime, sport, cabaret, muziek, dans en zang met een grote dosis humor samen tot een opvallend spektakel vol poëtische beelden.

Het avondvullende programma ‘Tragiek van de Onderman’ was vanaf 1september 2003 in de Nederlandse theaters te zien. De VARA zendt de voorstelling in drie delen uit op 29, 30 en 31 december 2004 op Nederland 3.

De Ashton Brothers zijn Pepijn Gunneweg, Pim Muda, Joost Spijkers-Echwald en Friso van Vemde-Oudejans.

Trouw omschreef ‘De Tragiek van de Onderman’ als ‘ijzersterk’ en ‘erg grappig’. De Volkskrant noteerde: ‘… alles klopt … een cadeau… Ze gaan het helemaal maken in het theater’.

Op het moment staan de Ashton Brothers in het theater met hun tweede programma, ‘Ballyhoo!’.

Ashton Brothers met ‘Tragiek van de Onderman’, in 3 delen, op woensdag 29 december om 19.35 uur, donderdag 30 december om 20.40 uur en vrijdag 31 december 2004 om 19.35 uur bij de VARA op Nederland 3.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
27-12-04 - 23:23:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100