Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Vara laat ruilt met PaPaul
VARA Laat wordt VARA Live. Vanaf 4 januari gaat er het een en ander veranderen. Niet alleen de naam wordt anders, VARA Live wordt vanaf deze dag uitgezonden om 19.55 uur.

Elke dinsdag, woensdag en donderdag nemen Dolf Jansen of Claudia de Breij de presentatie voor hun rekening. Gloednieuwe afleveringen op een gloednieuw tijdstip met actualiteit en amusement.

Kijken dus vanaf dinsdag 4 januari om 19.55 uur, gewoon op Nederland 3 bij de VARA, alleen met een andere naam! VARA Live! Lees onder meer het ANP bericht!

---ANP----
HILVERSUM (ANP) - Het amusementsprogramma PaPaul van Paul de Leeuw is met ingang van 4 januari niet meer omstreeks 20.00 uur te zien bij de VARA, maar om 23.00 uur. PaPaul wisselt van uitzendtijd met VARA Laat, dat naar 19.50 uur gaat en VARA Live gaat heten. Dat maakte de omroep woensdag bekend.


De VARA geeft in het nieuwe jaar de voorkeur aan een live amusementsprogramma op ,,prime time''. ,,En met Papaul om 23.00 uur blijven we bijdragen aan een sterke late night-programmering op Nederland 3'', aldus programmadirecteur F. Klein.

VARA Live, met presentatoren Dolf Jansen en Claudia de Breij, volgt op dinsdag, woensdag en donderdag de grote en kleine gebeurtenissen in Nederland en daarbuiten met een cabaretesk oog. De uitzending van Papaul laat op diezelfde dagen ruim honderd gasten meegenieten van de perikelen in het huishouden van Paul de Leeuw.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
23-12-04 - 09:09

Bron: Harry Kies


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100