Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
NUHR veilt jassen en Poelifinario voor Darfur!
Unieke, eenmalige kans voor alle NUHR-fans!

Altijd al je eigen cabaretprijs aan de muur willen hebben hangen? Of altijd al zelf ‘Over de top’ na willen spelen? Nú is je kans! Niet Uit Het Raam stelt zowel zijn felbegeerde VSCD Cabaretprijs als alle vier de Lange Jassen uit hun laatste programma beschikbaar voor de Darfur-veiling van radio 3fm.

Tussen 20 en 24 december kan iedereen op www.3fm.nl een bod uitbrengen op de vijf unieke objecten: de vier lange, zwarte jassen waarin Viggo, Peter, Joep en Eddie meer dan 150 keer hun veelgeprezen programma Over de top hebben gespeeld en de Poelifinario, de VSCD Cabaretprijs-spiegel waarin nu Viggo zichzelf nog elke ochtend uitgebreid bekijkt. De mannen van NUHR hebben de spullen ter beschikking gesteld voor de 3fm-actieweek die als doel heeft zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de door oorlog en honger geteisterde Soedanese provincie.

Radio 3 fm staat de week voor kerst volledig in het teken van Darfur. Diskjockeys Claudia de Breij, Giel Beelen (waar Joep elke dinsdagochtend zijn column houdt) en Wouter van der Goes laten zich vijf dagen lang opsluiten ineen glazen huis op de Neude in Utrecht en zullen vijf dagen lang niet eten. Alle uitzendingen worden door hen verzorgd en staan in het teken van een inzamelingsactie voor Darfur, waarmee een noodhospitaal van het Rode Kruis kan worden betaald.

Tegelijkertijd met de actie vindt op de site van 3fm een veiling plaats. Allerlei betrokkenen, bekendheden en medewerkers van de zender stellen op die veilingplaats allemaal goodies en (unieke) parafernalia ter beschikking, die naar de hoogste bieder gaan - uiteraard ook weer met als doel dat noodhospitaal in Darfur. De mannen van NUHR steunen het initiatief en besloten vrijwel direct de jassen en de spiegel weg te geven voor de veiling.

Overigens zullen de Mannen, of in elk geval Joep, tijdens de actieweek ook nog een keer langskomen in het huis om te vertellen welke herinneringen er allemaal kleven aan de speciaal voor hen gemaakte zwarte jassen. Alle objecten, zowel jassen als spiegel, moeten minimaal 60 euro opbrengen.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
21-12-04 - 17:17

Bron: NUHR


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100