Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
La Bloemens kerstbal
Karin Bloemen weet altijd wel een gelegenheid aan te grijpen om een podium te bestormen, ditmaal vindt ze kerst een goed excuus. Gewapend met 22 garderobes en een sloot kerstliedjes probeert ze toch nog iets te maken van het duistere 2004.

Druk
Karin is ontzettend druk met van alles en nog wat en is in vrijwel elk medium te zien of te horen. Zo is ze maandagavond gestart met het Kerstgala, dat ze ‘La Bloemen's Licht-In-Donkere-Dagen Kerst-Bal’ noemt. Ook is haar stem te horen in de bioscoopfilm 'Pluk van de Petteflet', in de tekenfilmserie ‘My Dad the Rockstar’ op Nickelodeon (samen met Barry Hay en Jamai) en is ze op 31 december te zien in de AVRO-serie De Schatkamer.

Niet al te lollig
Met haar ‘La Bloemen's Licht-In-Donkere-Dagen Kerst-Bal’ tourt ze langs zes theaters (IJmuiden, Eindhoven, Amersfoort, Gouda, Zaandam en Rotterdam) t/m 27 december. Twee jaar geleden deed ze dat ook al met dit clubje: cabaretier Richard Groenendijk, geluidstoonkunstenaar Niek Boes en zangeres Berget Lewis, maar omdat men dit keer een niet al te lollige draai aan het jaaroverzichtje kon geven is de hulp ingeroepen van Journaal-lezer Hans Smid, die een eigen interpretatie van het nieuws van 2004 voordraagt.

Spotlights
Niek Boes, die zich de titel ‘geluidstoonkunstenaar’ heeft aangemeten omdat hij vlekkeloos treinen, F16’s en robots kan imiteren, is enorm enthousiast over de optredens. Hij kan er dan ook geen genoeg van krijgen om in de spotlights te staan.

Cabaretier
Richard Groenendijk is al iets bekender in Nederland, al zullen veel mensen zich afvragen waar ze hem precies van kennen: zo doet hij veel op het podium als cabaretier, zit hij bij de VARA op de radio in ‘Spijkers met Koppen’ en doet ‘ie bij Radio Rijnmond samen met Carrie Slee de ‘Bakkie Troost Show’. Op TV deed ‘ie onder andere ‘Ook dat Nog!’ en presenteerde hij ‘Terrazzo’.

Rug
Berget Lewis brengt al haar hele carrière achterop het podium door, kijkend naar de ruggen van onder andere Candy Dulfer, Ruth Jacott, Gordon, Trijntje Oosterhuis en The Golden Earring. Bij Karin Bloemen mag ze eindelijk eens de spotlight zelf opeisen.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
09-12-04 - 08:08

Bron: RTL Actueel


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100