Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
BN'ers over VARA's Papaul
Paul de Leeuw behaalde volgens eigen zeggen niet de gewenste kijkcijfers voor zijn dagelijkse programma Papaul op Nederland 3 bij de VARA, maar beide partijen leken nog genoeg hoop op hogere kijkcijfers te hebben na bekend gemaakt te hebben dat in 2005 een nieuwe serie van Papaul begint.

Paul de Leeuw wil graag scoren en dat hij vaak niet eens boven de 400.000 kijkers uitkomt vindt hij jammer, maar niet slecht tegenover de topscoorders van de Nederlandse televisie: Goede tijden, slechte tijden op RTL4 en het Journaal op Nederland 1. Veel anderen uit de showbizzwereld zijn vol lof over Papaul, wat VARA om 20:00 uitzendt.

Jeroen van der Boom in Party: "Paul is te vlak geworden. Nadat hij met Anneke Grönloh te ver is gegaan, heeft Paul volgens mij gedacht: 'Oké, dat doe ik niet meer'. Maar van mij mag hij veel verder gaan dan dat hij nu doet. Paul is thans te rustig en veel te netjes. 'Ga lekker los', denk ik bij mezelf. Het is alsof hij al zijn wilde haren heeft verloren. Paul moet veel meer terug naar wat hij vroeger deed in 'De Schreeuw...'. Laatst deed hij weer Bob en Annie de Rooij en dat vond ik prachtig. Dat 'sms-vrouwtje' vind ik ook supersterk. Mensen willen persiflages zien. Het publiek verwacht dat van hem. Bovendien vind ik dat Paul in zijn programma veel meer de hoofdrol voor zich moet opeisen. Ik wil hem weer zien zingen. Dat vind ik veel interressanter dan dat hij een gast laat optreden. Nu benut Paul niet al zijn talenten. Dat is jammer."

Jacques d'Ancona heeft ook een mening over het programma van de Leeuw. "Ik denk dat het aan het tijdstip van uitzenden ligt, dat Papaul niet massaal wordt bekeken. Mensen willen zo'n programma niet tijdens de boerenkoolmaaltijd. Het is een typisch late night-programma. Aan de kwaliteit van het programma ligt het zeer zeker niet. Ik vind Papaul nu zelfs beter dan vorig seizoen. Paul is nog altijd op het randje van geniaal als het gaat om het bedenken van tv-concepten. Hij is intelligent bezig. Nooit plat, oppervlakkig of makkelijk. Ik zou alleen graag zien dat hij weer theaterprogramma's ging maken, want dat kan hij ook ontzettend goed.

Marit van Bohemen vindt Paul eveneens heel vermakelijk. Ook zij denkt dat Papaul op het verkeerde tijdstip wordt uitgezonden. "Ik hoop echt dat Papaul blijft bestaan. Het is heel waardevol. Er valt misschien wat minder te lachen, maar ook de serieuze onderwerpen behandelt Paul op een goede manier."
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
04-12-04 - 02:02

Bron: MediaKrant


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100