Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:

Jarig:
> Theo Maassen wordt vandaag 55
 
 
Ashton Brothers met 'Tragiek van de onderman'
Geïnspireerd door de romantiek van het rondtrekkende circus, schatplichtig aan het variété theater, gebruikmakend van eigentijdse en traditionele muziek, absurde komedie én slapstick brengt de VARA dé theaterrevelatie van het vorig seizoen: ‘Tragiek van de Onderman’ van de Ashton Brothers. Pepijn Gunneweg, Pim Muda, Joost Spijkers-Echwald en Friso van Vemde-Oudejans behoren tot een nieuwe generatie eigentijdse theatermakers. Op het podium voegen ze acrobatiek, mime, sport, cabaret, muziek, dans en zang met een grote dosis humor samen tot een opvallend spektakel vol poëtische beelden.
Het avondvullende programma ‘Tragiek van de Onderman’ was vanaf september 2003 in de Nederlandse theaters te zien. De VARA zendt de voorstelling in drie delen uit op 29, 30 en 31 december 2004 op Nederland 3.

Trouw omschreef ‘De Tragiek van de Onderman’ als ‘ijzersterk’ en ‘erg grappig’. De Volkskrant noteerde: ‘… alles klopt … een cadeau… Ze gaan het helemaal maken in het theater’.

De Ashton Brothers staan vanaf begin 2005 op de planken met hun tweede programma, ‘Ballyhoo!’.

Fragmenten uit deze show zijn na de uitzending online te zien bij Variatee!
http://variatee.vara.nl

Ashton Brothers met ‘Tragiek van de Onderman’, in 3 delen, op woensdag 29, donderdag 30 en vrijdag 31 december 2004 om 19.30 uur bij de VARA op Nederland 3.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
23-11-04 - 08:08:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100