Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
CULTURE COMEDY AWARD finalisten tour
Afgelopen september is de tweede editie van de Culture Comedy Award, “dé stand-up comedy prijs van Nederland en België”, van start gegaan.

Na drie voorronden eind september, een workshopweekend en een serie try-outs maken de elf geselecteerde halve finalisten uit welke vijf comedy-talenten door mogen naar de finale op 13 november. Het toneel van de beide halve finales en de finale is het Posttheater in Arnhem. Welke vijf uiteindelijk doorgaan naar de finale wordt bepaalt door de vakjury. Na de finale wordt door juryvoorzitter Frans Kotterer bekend gemaakt wie zich de winnaar van de Culture Comedy Award mag noemen. Naast de vakjury velt ook het publiek haar oordeel en wijst de winnaar van de publieksprijs aan. Daarna volgt de tournee van de finalisten.

De Culture Comedy Award is in korte tijd uitgegroeid tot de meest begeerde stand-up comedy prijs van Nederland en Belgie. Dit jaar was er een record aantal aanmeldingen voor deze wedstrijd en het niveau ligt opvallend hoog.
Het succes van de Award ligt in de strakke organisatie, de spanning en de sfeer tijdens de finale en de medewerking van gerenomeerde namen. Zo is eindredacteur van NPS Kunststof en comedy kenner Frans Kotterer de vaste juryvoorzitter van de Belgisch/Nederlandse jury.
Presentator dit jaar is comedian Arie Koomen. De act tijdens het jury beraad wordt verzorgd door Leo Bassi, een unieke gelegenheid om deze legendarische Spaanse Italiaan eens aan het werk te zien.

Meer informatie: [url]www.culturecomedy.nl[/url]
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
09-11-04 - 09:09

Bron: Hard Gelach


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100