Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Twee nieuwe 'Lama's' bij BNN
Het BNN-programma De Lama’s heeft twee nieuwe gezichten: cabaretière Sara Kroos en acteur Ruben van der Meer. Beiden zullen het team dat bestaat uit presentator Patrick Lodiers en lama’s Tijl Beckand, Arie Koomen en Ruben Nicolaï versterken. De twee nieuwe gezichten vervangen Kristel Zweers en Martijn Oosterhuis die afgelopen seizoen te zien waren. Kristel staat volgend jaar in het theater met haar debuutprogramma Tegenspraak en Martijn is op dit moment in het theater te zien met 'Van Huis Uit'.

Afgelopen jaar introduceerde BNN het programma De Lama’s dat gebaseerd is op de zeer succesvolle Channel 4-serie Whose line is it anyway. Net als in de Engelse show komt het in De Lama’s aan op het improvisatietalent van de panelleden en de inbreng van het publiek. Volgend voorjaar volgt er een nieuwe reeks van de populaire serie die dit jaar was genomineerd voor de Gouden Televizierring. BNN-presentator en hoofdredacteur TV Patrick Lodiers is blij met de twee nieuwe lama’s.

Sara Kroos won de publieksprijs van het Leids Cabaret Festival en staat nu in het theater met de voorstelling Lam. Ruben van der Meer is ondermeer bekend als acteur uit diverse commercials, maar speelde ook in diverse films waaronder Shouf Shouf Habibi en Ellis in Glamourland.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
03-11-04 - 01:01

Bron: MediaKrant


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100