Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Bedrog bij De Ideale Man
Gisteren toonde Jack Spijkerman in het programma Kopspijkers aan met een aantal e-mails van acteurs, dat er wel degelijk acteurs worden ingehuurd voor het programma De perfecte partner. RTL4 ontkende dit eerder deze week. De acteurs, waarvan hun namen in de uitzending niet zichtbaar werden gemaakt, vertelden in hun e-mail dat ze gevraagd waren om deel te nemen aan het programma. Na wat speurwerk van 'Berry & Berrie' blijkt dat één van de acteurs ook gevraagd was voor het programma De Ideale Man, met presentatrices Mariska Hulscher en Irene van der Laar.

In de kleine lettertjes van de brief (afbeelding) vertelde een acteur: "Hetzelfde geldt trouwens ook voor de kandidaten van het programma De Ideale Man van Mariska Hulscher en Irene van de Laar die zijn voornamelijk ook nep want daar ben ik ook voor gevraagd maar goed ben een homo dus erg geloofwaardig had ik niet overgekomen : ) en ik kom echt niet voor niets opdraven beetje genante bedoening allemaal. Wellicht interessant voor jullie om verder te onderzoeken of 'undercover' te gaan want de kijker wordt genoeg voor de gek gehouden met dit soort programma's."

Het is opmerkelijk dat de onthulling van De Ideale Man tijdens de Kopspijkers-uitzending níet werd uitvergroot in beeld en dat het inhuren van acteurs voor het programma De Perfecte Partner wél aan bod kwam.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
31-10-04 - 13:13

Bron: MediaKrant


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100