Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:

Jarig:
> Mylene D’Anjou wordt vandaag 56
 
 
Rock lenny Rock!
Met diverse hits op hun conto, zijn Thomas Acda en Paul de Munnik toe aan een nieuwe uitdaging en wat doe je dan: dan bedenk je iets nieuws. Of je trekt iets ouds uit de kast en steekt het in een nieuw jasje. En dus komen de mannen nu met een heuse rockopera. Dat lijkt iets uit vervlogen tijden, maar met Ren Lenny Ren hoopt het duo Acda en de Munnik toch de fans het theater in te krijgen. Maar wie een standaard Acda en de Munnik- show verwacht, komt van een koude kermis thuis.

[center]
[img]http://www.cabaretmagazine.nl/images/nieuws/acda_en_de_munnik/26-10-04rock_lenny_rock.bmp[/img]

[/center]

Voorbereidingen
Plaatjes maken kan het duo niet helemaal laten. Tijdens de tour zijn ze nummers aan het opnemen in de kleedkamer en die zullen ook uitgebracht worden. De mannen zijn al twee en een half jaar bezig met de voorbereidingen van de rockopera. Eerst was de muziek aan de beurt en het afgelopen jaar hebben ze alleen maar geschreven. Het nummer Ren Lenny Ren van het vorige album, was een voorloper op deze rockopera. Die tune komt ook meerdere malen terug in het stuk.

Mix
Thomas Acda en Paul de Munnik hebben het stuk zelf gefinancierd. Ze hebben eerst nog overwogen om het met een producer te doen, maar op deze manier hebben ze het echt zelf in de hand. Lenny, de hoofdpersoon uit de Rockopera, is een mix van Jim Morisson en Jamai, aldus het duo. Hoewel je het zou kunnen denken, is het stuk niet autobiografisch. Ren Lenny Ren! gaat op 4 november in première. Momenteel zijn ze aan het try-outen.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
26-10-04 - 13:13

Bron: RTL Boulevard


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100