Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Claudia de Breij in theatervoorstelling op Ned 3
Claudia de Breij in theatervoorstelling op Ned 3
Radio 3FM deejay en cabaretiere Claudia de Breij is op zaterdag (20 november) te zien met haar theatervoorstelling 'De Wilde Frisheid' bij de VARA op Nederland 3 om 23.05 uur.De theatervoorstelling ‘De Wilde Frisheid’ van Claudia de Breij de tweede in de reeks van zes cabaretregistraties die op de zaterdagavond in november en december te zien zijn bij de VARA. ‘De Wilde Frisheid’ is het eerste theaterprogramma van De Breij dat op televisie wordt uitgezonden.

Claudia de Breij (1975) is naast haar werk als cabaretier bekend van het VARA-radioprogramma ‘Claudia d’r op’ (3FM) en van het televisieprogramma ‘VARA Laat’ dat ze afwisselend met Dolf Jansen presenteert. Daarnaast was ze afgelopen zomer te zien in ‘De Zomerse Zaterdagavond’.

De Breij begon haar radiocarrière bij de Stadsomroep Utrecht en werkte vervolgens als verslaggever en presentator bij Radio M en Radio West. Voor ze de overstap naar de VARA maakte, presenteerde ze bij BNN het Radio 1-programma ‘BNN United’ en bij de NPS op 3FM ‘… en dit is Claudia!’. Claudia tourt op het moment langs een groot aantal theaters met haar nieuwste programma ‘Claudia zuigt’.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
24-10-04 - 01:01

Bron: Radio.nl


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100