Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
André van Duin het best voor gewoon publiek
André van Duin het best voor gewoon publiek
AMSTERDAM - Van de André van Duin Jubileumshow komt geen officiële première. Producent Joop van den Ende heeft besloten het aantal genodigden voor de eerste voorstelling op 26 november te beperken. Zo is de recenserende pers alleen welkom op een van de voorstellingen erna, heeft hij zaterdag gemeld.


"André van Duin is als volkskomiek op zijn best als hij voor een gewoon publiek speelt", aldus Van den Ende. "Bij premières met een zaal met louter genodigden kon hij in verleden vaak een geforceerde indruk maken. Ik wil dit voor hem vermijden."

Op 26 november gaat de show na een aantal try-outs van start met een feestelijke jubileumavond in theater Carré in Amsterdam. Voor deze avond is een zeer beperkte groep vrienden en bekenden uitgenodigd en enkele journalisten die alleen verslag doen van het feest, maar niet van de voorstelling.

Van den Ende zegt dat hem blij maakt te zien "dat André na een moeilijke periode in zijn privé-leven weer gelukkig is en ook echt zin heeft in zijn terugkeer in het theater". De show met verder Joke Bruijs, Ron Brandsteder en Jan Rietman is na de première in een groot aantal theaters in het land te zien.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
24-10-04 - 01:01

Bron: De Telegraaf


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100