Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Selectie Cameretten 2004 bekend
Het is zover. De voorselecties van Cameretten 2004 zijn voorbij en de selectiecommissie heeft haar keus gemaakt. Bijna 70 aanstormende talenten hebben de afgelopen maanden hun kunsten vertoond in theaters door het hele land, en hebben geprobeerd publiek en selectiecommissie voor zich te winnen. Nederlands grootste en oudste cabaretfestival mag nu haar traject afmaken met de negen beste, leukste, origineelste, grappigste en meest talentvolle deelnemers.

Na 15 voorselectie-avonden zijn de negen meest veelbelovende cabaretacts bekend. Zij mogen tijdens het vervolg van de Cameretten tournee opnieuw aan Nederland tonen wat ze in huis hebben. Naast de namen van de negen gelukkigen, is ook meteen de indeling bekend gemaakt waarop zij, tijdens het festival, mogen schitteren in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Woensdag 24 november
- ManManMan, Drieslinter (B)
- Sophie van Hoytema, Amsterdam
- Gerard Olthaar, Rotterdam

Donderdag 25 november
- [b]Sharon Simon, Winterswijk[/b] (LET OP: COLUMNIST CABARETKRANT!)
- Ted Griffioen, Zoeterwoude
- Bert & Aron, Deinze (B)

Vrijdag 26 november
- Anuar Aoulad Abdelkrim, Utrecht
- Nathalie Baartman, Den Haag
- Olaf en Jasper, Amsterdam

Tijdens deze voorronden strijden de deelnemers voor een plek in de finale op zaterdag 27 november, waar de jury de Douwe Egberts-juryprijs zal uitreiken, en het publiek de publieksprijs.

Maar voor het zover is zullen zij onder leiding van regisseurs gaan werken aan hun programma tijdens het workshopweekend in Rotterdam. Vervolgens zijn ze te zien tijdens verschillende try-outs door het land. Als u wilt weten welke vorderingen de deelnemers hebben gemaakt: kom dan naar een van de try-outs of kijk op de website
[url]www.cameretten.nl[/url]
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
18-10-04 - 00:00Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100