Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Spijkerman: Jensen zal mij een rotzorg zijn
Het vorige seizoen bracht Jack Spijkerman wegens het vertek van Paul Groot en Owen Schumacher rigoreuze veranderingen aan in zijn programma, maar ook gisteren haalde Jack Spijkerman weer een miljoenenpubliek met zijn cabaretprogramma. (Gisteren: 2.624.000 kijkers) Dat succesonderdelen van een programma soms worden gekopieerd, ondervond ook Jack Spijkerman.

"De afgelopen week veel reacties gehad dat Robert Jensen tegenwoordig ook opvallende momenten uit de media in zijn programma stopt, en dat hij de afgelopen week ook twee fragmenten had die wij ook hadden."

"Ja, wat moet ik daarmee? Niks. Kijk, dat iemand een programma-onderdeel van een ander jat moet 'ie maar lekker zelf weten, dat er dan wel eens een dubbeling kan zijn zal mij een rotzorg wezen. Ik ben ook niet van plan om iedere week naar dat programma te gaan kijken om te zien of iets niet dubbelt, ik heb wel iets beters te doen. Misschien gaat Jensen volgende week ook wel iets met typetjes in een bar doen, en de week erna een spel met hamers, ik vind het allemaal best. Pas als ik opeens een item van Jensen in mijn programma ga doen, dan moeten jullie mij waarschuwen, want dan ben ik echt in de war en dien ik van de tv te verdwijnen."
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
17-10-04 - 13:13

Bron: MediaKrant


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100