Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Papaul zorgt voor veel internetverkeer
Voor het eerst werd afgelopen vrijdag een programma uitgezonden dat eerst op televisie te zien was en waarvan het vervolg alleen via internet te volgen was. VARA's PaPaul met Paul de Leeuw beleeft de komende weken elke vrijdag een heuse After Party op het internet en de eerste uitzending afgelopen vrijdag zorgde al direct voor de nodige drukte. Er werden zelfs zoveel bezoeken gebracht aan de website van Papaul, dat de site enige tijd niet te bereiken was.

PaPaul wordt elke werkdag uitgezonden op Nederland 3 tussen 20:00 uur en 20:20 uur. Op vrijdag gaat de uitzending om 20:20 uur echter gewoon door op internet. Tijdens deze After Party kunnen de kijkers verder kijken via papaul.vara.nl. Xander Smit van de VARA zegt hierover: "Het is dus geen apart programma, alleen het uitzendmedium verandert." Kort na de uitzending is PaPaul’s After Party ook on-demand beschikbaar. Smit: "Het is voor de VARA van grote meerwaarde dat we zowel de televisie- als de internetregistratie bij een betrouwbare, ervaren partij kunnen neerleggen. Zo kunnen wij ons helemaal concentreren op het maken van een leuk programma, voor tv en internet, zonder dat we hoeven na te denken over de technische totstandkoming."

Afgelopen vrijdag was PaPaul’s After Party voor het eerst te zien op internet. "Het was best spannend om te zien hoeveel mensen een bezoekje brachten aan de website na afloop van het televisieprogramma", vertelt Xander Smit. "Helemaal natuurlijk toen bleek dat we zoveel hits kregen dat de site zelfs even niet meer te bereiken was". Voor de uitzending aanstaande vrijdag heeft de omroep dan ook maatregelen getroffen, zodat een bezoekje aan de website soepel verloopt. Smit: "Het is uniek om te zien dat het programma echt gewoon verder gaat op internet, alleen daarom is PaPaul’s After Party zeker een bezoekje waard".
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
16-10-04 - 00:00

Bron: MediaKrant


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100