Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Nieuwe Vara laat!!!
Claudia de Breij en Dolf Jansen zijn, vanaf dinsdag 28 september, op Nederland 3 te zien met 99 nieuwe afleveringen van ‘VARA Laat’.
In een nieuw decor wordt weer teruggeblikt op de dag die is geweest en vooruitgekeken naar de dag die komen gaat. ‘VARA Laat’ volgt – net als vorig seizoen - de grote én de kleine gebeurtenissen in Nederland en daarbuiten, met een vrolijk, kritisch en cabaretesk oog. En voor wie de opname bij wil wonen valt er al heel wat te lachen op weg naar de studio.

‘VARA Laat-Cabaretexpress’
Speciaal voor de ‘VARA Laat’-liefhebbers heeft ‘VARA Laat’, in samenwerking met Rederij Noord-Zuid, een cabaretarrangement samengesteld: de ‘VARA Laat-Cabaretexpress’. Tijdens een rondvaart door de Amsterdamse grachten wordt een deel van de cabaretvoorstelling ‘Geluk ligt in het midden’ opgevoerd door het cabaretduo Olaf en Jasper. Na deze tocht komt men aan bij de studio waar men de semi-live opname van ‘VARA Laat’ bijwoont.

Olaf van de Ven (30) en Jasper Smit (26) vormen sinds het najaar van 1998 een cabaretduo. Volgens de jury van het Amsterdams Kleinkunst Festival is het ‘een duo in de letterlijke betekenis van het woord’. In hun derde avondvullende voorstelling ‘Geluk ligt in het midden’ vertellen ze, met behulp van gitaar en keyboard, vooral waar ze om moeten lachen. ‘Kijk, je kan zeuren over dingen die vreemd zijn of niet kloppen, maar je kan er ook om lachen. Oftewel, geluk ligt in het midden’.

De boottocht begint om 19.00 uur bij het Amsterdamse Leidseplein. Om 20.00 uur komt men aan bij Studio de Plantage waar in de ‘VARA Laat’-studio de opname van het programma bijgewoond wordt. Claudia de Breij en Dolf Jansen ontvangen in ‘VARA Laat’ bekende en minder bekende gasten en er zijn ook weer optredens van cabaretiers en muzikanten. Naast een nieuw spel zullen ook de bijzondere minireportages niet ontbreken. Voor beroemdheden van divers pluimage is ‘Café De Wereld’ nog steeds de ideale locatie om er hun problemen – en die van de rest van de wereld – te bespreken.
De ‘VARA Laat-Cabaretexpress’ vaart (o.v.b.) op 19 en 26 oktober, op 2, 9, 16, 23 en 30 november, en op 7 en 14 december 2004. De prijs van dit arrangement is €16.
Om te reserveren kan er gebeld worden met VARA Link 0900-0123 (10 ct/min).
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
24-09-04 - 19:19Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100