Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Freek & Nits: Frits2
Alle liedjes van De Vergrijzing gebracht door Freek en de Nits met medewerking van gasten Daniel Lohues en Cok van Vuuren.

Inmiddels zijn er drie afleveringen van De Vergrijzing achter de rug. Elke zondagavond is een televisieregistratie te zien van het programma dat die week gemaakt is. Wat echter niet elke week op televisie te zien is zijn de liedjes die als een rode draad door de serie lopen. Freek schrijft bij elke aflevering een nieuw lied dat door Robert Jan Stips op muziek wordt gezet. Een aantal van deze nieuwe nummers wordt elke avond gezongen voor het publiek in het theater en op die manier fijngeslepen.

Freek en de Nits speelden in 1995 al een theaterprogramma onder de naam FRITS, met het programma Dankzij de Dijken. Ter gelegenheid van De Vergrijzing wordt deze samenwerking nieuw leven in geblazen onder de naam FRITS2.

Op dinsdag 14 en woensdag 15 december zijn er (slechts!) 2 theaterconcerten in Theater Fabriek Amsterdam, een nieuw theater op het Oostenburgereiland. Beide avonden zijn er televisie-opnamen.

U heeft nu de kans om twee weken lang kaarten te bestellen!
Bestel uw kaarten via deze link ([url]www.freekdejonge.nl/bestelformulierfrits2/index.html[/url])


Bent u lid van de FreekdeJonge-Nieuwsbrief? Dan heeft recht op een korting van 5 euro, dus 20 euro in plaats van 25 euro.
Bent u lid? Klik dan op deze link ([url]www.freekdejonge.nl/bestelformulierfrits2_korting/index.html[/url])
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
21-09-04 - 23:23

Bron: Freek de Jonge.


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100