Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Hilversum tevreden over cijfers 'Allemaal theater'
HILVERSUM (ANP) - De tv-serie 'Allemaal Theater' over de geschiedenis van het Nederlandse toneel en cabaret sinds 1945 is per aflevering gemiddeld door 219.000 mensen bekeken. In totaal stemden 2,3 miljoen kijkers de afgelopen weken af op een van de afleveringen, aldus Publieke Omroep maandag.
De 12-delige serie was aan Nederland 3 aangeboden door de Van den Ende Foundation. Joop van den Ende uitte kort na aanvang van de serie forse kritiek op het late tijstip van uitzending, namelijk 23.10 uur. Van den Ende vindt dat juist een zender als Nederland 3 een dergelijk programma op een beter tijdstip moet programmeren. Op dat moment lagen de kijkcijfers nog beneden de 200.000.

,,De serie Allemaal Theater was met gemiddeld 219.000 kijkers samen met Close Up in de afgelopen weken het best bekeken kunstprogramma op de Publieke Omroep. De kijk- en waarderingscijfers loochenstraffen de kritiek die Joop van den Ende uitte over het late tijdstip waarop de serie werd uitgezonden'', aldus een woordvoerder van Publieke Omroep maandag.

,,Mensen met een hoge culturele interesse wisten het programma te vinden en waardeerden de serie hoog. Opvallend was de hoge waardering door jongeren'', zei hij verder.
ANP.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
21-09-04 - 01:01Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100