Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Ali B cabaretier?
De bekende rapartiest Ali B. gaat het theater in. Hij brengt 'rapcabaret', een combinatie van rap en cabaret. In het stuk 'Ali B vertelt het leven van de straat', rapt hij over de lol en de stress in de portieken en de woede en de blijdschap onder het straatlantaarnlicht.
Het eerste optreden is vrijdag 1 oktober in de Drachten. Daarna toert hij langs verschillende theaters door Nederland, zoals Tiel, Delft, Rotterdam, Amsterdam, Enschede, Leiden, Arnhem en Utrecht.
De theatershow over het grootstedelijke straatleven in Nederland duurt negentig minuten. Daarin neemt hij het publiek mee door de multiculturele straten van Amsterdam-Oost; volgens Ali B. de plek waar straatjongeren heen en weer worden geslingerd tussen fun, frust, wanhoop en kameraadschap. Als stand-upper steekt hij de draak met de eeuwige zucht naar liefde, status en geld, en vooral over het eeuwige gebrek daaraan.
Vanaf 2003 bracht Ali B vier cd-singles uit, die veelvuldig als clip te zien waren op The Box. Het nummer 'Ik ben je zat' staat inmiddels op 2 in de singlechart. Daarnaast wordt hij gezien als het positieve verhaal over Marokkaanse jongeren. Hij verschijnt regelmatig in de media om daar zijn 'straatverhaal' te vertellen.

Of Ali B het tot een echte cabaretier gaat schoppen wachten we nog even af!
Maar we wilden je dit toch even melden!
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
19-09-04 - 22:22

Bron: ANP.


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100