Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Paul van Vliet Acedemie nodigt nieuw talent uit

De Paul van Vliet Academie voor cabaret, kleinkunst en entertainment in Den Haag nodigt nieuwe studenten uit om zelf te komen ervaren of de vakopleiding iets voor hen is.
De particuliere theateracademie onder supervisie van Paul van Vliet, kent geen zware toelatingseisen zoals andere theateropleidingen.
’Dat is een heel bewuste keuze,’ zegt directeur Jan van Bergen, ‘wij willen geen talent missen. Talent voor dit vak is niet gekoppeld aan een vooropleiding. Wij willen belangstellenden de ervaring van de Paul van Vliet Academie kosteloos aanbieden. Kom maar ervaren of dit vak iets voor je is. Werk maar eens een tijdje met
onze topdocenten. Je kunt spreken van een gedeeld belang, waarbij wij van onze kant kansen willen bieden, maar uiteraard ook inzet van de student verlangen.’


Iedereen die denkt talent te hebben is welkom. In maart 2013 kan men een maand lang elke zaterdag lessen volgen. Van 10.00 tot 18.00 uur krijg je dan een voorproee van de lessen die in het eerste jaar gegeven worden. 
Aan die 4 zaterdagen zijn dus geen kosten verbonden. Ze worden door de academie aangeboden. Maar het is ook niet geheel vrijblijvend. Zo mag je geen zaterdag missen, en ben je verplicht mee te doen aan de afsluitende mini-voorstelling. Deelnemers krijgen direct les van de vakdocenten, en maken een maand deel uit van de academie om zo de sfeer goed te kunnen proeven. Ook komt Paul van Vliet vertellen wat het vak wel, en vooral ook wat het niet inhoudt. Na de proefmaand volgt er een diepgaand gesprek, en ben je prima in staat om zelf te beslissen of hier je toekomst ligt.

‘Wij houden van mensen met talent voor ons vak, mensen voor wie hard werken geen probleem is’, zegt mededirecteur Evert de Vries, ook de grote drijvende kracht achter het vermaarde Amsterdams Kleinkunst Festival. ‘Als talent echt is, is het een altijd voortdrijvende, creatieve motor. Veel mensen dromen van een carrière in de schijnwerpers. Wij bieden de kans om mee te maken wat het inhoudt om die theaterdroom in praktijk te brengen. Door direct een heldere leeraanpak te bieden, ontstaat snel een goed beeld voor de student en voor ons. Samen onderzoeken we de mogelijkheden. En zoals Paul van Vliet zegt: “Talent is bij ons altijd van harte welkom, we gaan dan samen aan het werk. Om eruit te halen wat erin zit!”’ 

Wie zich wil aanmelden voor ‘de maand’ van de Paul van Vliet Academie kan dat doen per e-mail.
Stuur voor 25 februari een bericht naar: [email protected] Kijk voor meer informatie over de hele opleiding op www.paulvanvlietacademie.nl.
Voor meer informatie kun je ook bellen met: 06 50 426 882 of 06 22 477 803.

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
28-01-13 - 18:16:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100